Hvor skal man begynde at bygge et hus?

Og kun havet adlyder havet i sangen. For at beslutte at bygge dit eget hjem, beslutter kun en modig og selvsikker person. Udvikleren brugte en hel del penge, kræfter, nerver og tid for at afslutte processen, der er begyndt. Men resultatet vil overgå alle forventninger, når hvert hjørne af huset vil være, hvad den fremtidige ejer af huset drømte om at se ham. Den eneste tanke vil inspirere selvtillid i ham. Og for at bygge et hus, skal du huske at bygge det med grundlæggende regler og kravene til konstruktion.

For at bygge et hus skal du nøje overveje alt. Når alt kommer til alt kan sådanne beslutninger ikke træffes på et minut. Typisk tegnes tanker om konstruktion. Det hele starter med planen! Udvikleren tager en blyant og begynder at tegne et fremtidig hus eller et hytte, der overvejer layoutet af værelser, bade. Overvejer grundigt hvordan og hvor vinduer og døre vil være placeret. Efter at have genereret ideen mødes den fremtidige ejer af huset med en arkitekt og deler sin idé og ønsker med ham. Arkitektens arbejde er at udarbejde en nøjagtig plan for det fremtidige hjem. I det skal han nødvendigvis tage højde for placeringen, landskabets funktioner er mange små ting, der er meget vigtige i opførelsen af ​​huse og hytter. Nogle tror, ​​at de kan bygge og planlægge projektet på egen hånd, eller tage deres yndlingsprojekt på internettet. Men til denne T -tilgang med forsigtighed. For hvis du ikke tager højde for terrænets nuancer, kan jord begås en fejl under konstruktionen, og som et resultat vaskes huset til at være rystende, det bliver konstant nødt til at reparere og afslutte det. Den smarte ejer overlader planlægningen til en professionel og vil være i stand til roligt at indsamle forskellige tilladelser. I mangel af de nødvendige dokumenter er det forbudt at begynde at bygge et hus.

Dagen er kommet, hvor alle forberedende anliggender er afsluttet. Alle dokumenter udføres, og arkitekten afsluttede projektet for det fremtidige hjem, alle kan lide planen, og udvikleren begynder at bygge et hus.

Opførelsen af ​​ethvert hus begynder med fundamentet. Fundamentet kan være af forskellige typer: monolitisk, strimmel eller bunke. Valg af et passende fundament begynder bygherrer arbejde. De graver en grøft rundt om omkredsen af ​​den fremtidige bygning og fylder cement. Hældning kan forekomme på forskellige måder. Det hele afhænger af den valgte type fundament. For at beskytte kælderen og kælderen mod grundvandet styrkes basen med isolerende materialer.

Ethvert fundamentfyldning begynder at bygge forretninger rundt i det fremtidige hus. Oblaskoy kaldes trælestler med spikede plader, der er 20 cm over det fremtidige fundament, 1 meter fra kanterne af den pit, der er forberedt til fundamentet. Nogle gange laver bygherrer til at redde materiale en intermitterende klud. De trækker ledningen på tavlerne, så den falder sammen med akserne og ansigterne på bygningens fremtidige vægge. For nøjagtigheden af ​​at markere hjørnerne af fundamentet bruges specielle «egyptiske trekanter». Forholdet mellem parterne, som er 3: 4: 5. Og vinklen på 90 grader danner sider 3 og 4. Builders Act Simply, de laver en trekant eller tavler eller trækker rebene fra højre vinkel. For at udfylde fundamentet korrekt, skal du kontrollere, om de lodrette mærker i husets hjørner skal være det samme. For at gøre dette skal du bruge hydraulikaren, eller du kan bruge den sædvanlige vandingslange.

For at gøre dette skal du udføre følgende handlinger: Dial Tonet Water i slangen; I begge ender af slangerne skal du indsætte glasrør; og overvåge væskebevægelsen i rørene. Hvis vandstanden falder sammen, indstilles den vandrette, korrekt.

Ved at lægge fundamentet kan vi sige, at begyndelsen på opførelsen af ​​huset er lagt. Meget lidt tilbage: Byg et hus.

Forresten, hvis du bygger dit eget landsted, hvad er det så, hvis der ikke er nogen sauna i nærheden. Nå, hvis du stadig beslutter at bygge det, råder jeg dig til at vende dig hit — hvor du kan se og blive redegjort for af de mest forskellige muligheder for saunaer er slet ikke dyre.

Hvor skal man begynde at bygge et hus?

5 (100%) 1