Організація відпочинку у Єгипті та декілька порад

Одним із популярних напрямів відпочинку є Єгипет. Ця країна поєднує відносну дешевизну послуг з теплим морем цілий рік, піщаними пляжами, можливостями екскурсій та інших розваг.

Пропонується відпочинок Єгипет з Кишинева від надійної туристичної фірми.

Організація

Найважливішим фактором, що визначає можливості відпочинку, є вибір місця розміщення та готелю. Основним варіантом проведення часу є купання в морі та прийняття сонячних процедур. Однак одночасно варто враховувати тип узбережжя, умови входу у воду, глибини біля берега. Для сімей з дітьми підходять пляжі Хургади, де берег плоский, біля берега є велика мілководна зона. Для любителів зробити занурення, найкращим варіантом стане курорт Шарм-ель-Шейх.

Умови готелю також є визначальними для відпочинку від відпочинку. На етапі придбання путівки варто дізнатися кількість зірок у готелі, умови харчування, де окрім сніданку, обіду чи вечері потрібно з’ясувати, кількість та розмір порцій, види пропонованої кухні. Купуючи тури в Єгипет з Кишинева, з цією інформацією можна ознайомитись одразу й дуже докладно.

При покупці туру враховують дату та час вильоту, необхідність прибуття в аеропорт завчасно, залежно від умов проходження реєстрації та огляду, гранична вага багажу та ручної поклажі.

Поради

Купуючи відпочинок в Єгипті з Кишинева, варто обирати час відпочинку. Якщо він планується з січня до березня, то варто враховувати фактор вітру, який у цей час року може бути сильним і холодним.

Віддавати перевагу варто готелям, які розташовані в захищених бухтах, або мають свій басейн, адже купатися в морі не завжди дозволятиме погода.

Для людей, яким важливі екскурсії історичними місцями країни, варто врахувати відстань до них від зони відпочинку. Наприклад, від Хургади можна швидко дістатися до храмів Луксора, для подорожі до пірамід необхідно розміщуватися в готелях на середземноморському узбережжі або на Синайському півострові в Шарм-ель-Шейху. Хоча автобуси обладнуються кондиціонерами, але подорож у кілька годин дорогами у пустелі витримає не кожен.

Їхати до країни варто з готівкою. У цьому випадку їх можна обміняти на місцеву валюту за вигідним курсом. Однак робити це на території готелю не завжди розумно, співвідношення тут буде низьким.

При оплаті екскурсій при покупці путівки варто врахувати, що в цьому випадку їх вартість буде вищою, ніж на місці в готелі.