Kanalizačné zariadenie pre domácich majstrov

Súkromný kanalizačný systém obsahuje vnútorné a externé siete kanalizačných potrubí, antiseptiku a štruktúru biologickej čistenia odpadových vôd. DIY kanalizačné zariadenie vytvorené vo svojej vlastnej rezidenčnej štruktúre musí spĺňať požiadavky GOST pre kanalizačné siete a inštalatérske zariadenie.

Do -It -yourself Canyers Fotografie

Podobný projekt podpory odpadových vôd na objednávku je možné vykonať v kompetentnej architektonickej a dizajnérskej organizácii, ktorá je založená na počiatočných údajoch poskytnutých ako vlastníkom obydlia, vyberie štruktúru a veľkosť liečebných zariadení, ako aj sekvencia ich inštalácie a rozloženia.

Sieť miestnej zásoby odpadových vôd umiestnená mimo vonkajšej strany je výlučne na dodávku odpadových zdrojov vodných zdrojov z budov do mnohých zberateľov úpravy. Na svoju inštaláciu sa používajú keramika v zložení, betón, tvare železa, azbest a plastové rúrky s približným priemerom najmenej 150 milimetrov. Dodávka čistiarní odpadových vôd v systémoch lokálne umiestneného kanalizačného systému sa často vykonáva gravitáciou. Na splnenie tohto stavu externej sieťovej trubice je potrebné sa zmestiť so sklonom najmenej osem tisícin. Približná hĺbka externých systémových trubíc sa zvyčajne prijíma vzhľadom na ďalšiu prevádzku siete odpadových vôd umiestnenej v blízkosti v tejto oblasti v tejto oblasti. Pri absencii takýchto údajov je možné najmenšiu veľkosť kanalizačných trubíc akceptovať asi o tri desatiny metrov menej ako najvyššia hĺbka pôdy, ale najmenej sedem desatín potrubia do plánovania, jasne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne pevne, jasne pevne pevná značka.

Tipy konečne

Vo všeobecnosti by ste si pred výberom splaškového systému nainštalovali vo vašej domácnosti, mali by ste si jasne predstaviť princíp fungovania kanalizačného systému, ktorý do istej miery pripomína princíp odstraňovania výkalov z rezidenčnej štruktúry pomocou zrozumiteľných prírodných mechanizmov. Od samého začiatku všetky odtoky spadajú do akumulatívnej nádoby, kde proces odľahčovania odpadu a ich reprodukcie prechádza.

Ďalej sa táto látka odosiela do samostatného bloku, kde sa filtrujú anorganické zvyšky. Až po tomto postupe už vyčistená kvapalina vstupuje do nádoby s roztokom dezinfekčného zloženia, kde je deň čistený na jeden deň. Po absolvovaní týchto etáp, odpadová voda vstupuje do nádrže alebo presakuje do zeme.

Kanalizačný systém pre domácich majstrov — video