Výstavba domov z lepených lúčov: vlastnosti

Drevené domy sú tradície, ktoré sa vyvíjali v priebehu storočí a nestratili relevantnosť a teraz. Vďaka vývoju nových technológií bolo možné vytvoriť stavebné materiály, ktoré pri zachovaní prírodných vlastností získavajú ďalšie praktické výhody. Tieto materiály zahŕňajú lepené lúče. Napriek tomu, že sa výrobná technológia objavila relatívne nedávno, čoraz viac sa používa pri výstavbe budov na rôzne účely. Aké nuansy sa musia brať do úvahy, ak sa rozhodnete postaviť dom z lepeného dreva?

Brusové požiadavky

Vysoký lepený lúč, ktorý sa vyrába presne s existujúcimi technológiami, je ručiteľom trvanlivosti výstavby. Preto je vo fáze výberu materiálu potrebné starať sa o hľadanie stavebnej organizácie čo najbližšie. Dobrá povesť a pozitívne recenzie už hovoria veľa. Výroba lepeného dreva pozostáva z niekoľkých zložitých štádií: suroviny sú starostlivo vybrané, potom sa odstránia aj tie najdôležitejšie defekty dreva, potom sú sušené v špeciálnych komorách, prilepené pod tlakom atď. D. To vám umožní vylúčiť deformáciu lúča počas prevádzky. Workshopy spoločnosti by preto mali byť úplne vybavené všetkým potrebným vybavením. Spýtajte sa na dostupnosť osvedčení o kvalite — to je indikátor, že navrhovaný lepený lúč spĺňa najvyššie požiadavky.

Ako dlho trvá stavba

Ak potrebujete vyriešiť problém s bývaním v čo najkratšom čase, výstavba domov z lepených lúčov je jedným z najprimeranejších riešení. V závislosti od zložitosti projektu sú budovy postavené z tohto materiálu za 1,5-2 mesiace. Takéto komprimované termíny sú možné kvôli skutočnosti, že tyče sú úplne pripravené na ležanie v továrni. Po príchode do zariadenia okamžite začnú stavebné práce. Dlhodobé zmršťovanie nie je charakteristické pre dom z lepených lúčov, a preto bezprostredne po výstavbe škatule a na konci strechy sa vykonáva inžinierska komunikácia, okná a dvere sú namontované. Nie je potrebné vykonávať externú a vnútornú dekoráciu — tu riešenie závisí iba od majiteľa budúceho domu. Všetky opísané faktory môžu významne skrátiť čas výstavby.

Výhody domu vyrobeného z lepených lúčov

Okrem tradičných výhod prírodného materiálu má prilepený lúč množstvo ďalších praktických výhod:

1) odolnosť proti vlhkosti a výskyt húb;

2) vynikajúca tepelná izolácia v dôsledku veľmi hustého spojenia korún;

3) reprezentatívny vzhľad aj pri absencii dekorácie;

4) vyššia pevnosť v porovnaní s pevným lúčom;

5) odpor voči mechanickým zaťažením;

6) Zachovanie dokonalého mikroklímy;

7) Úspora na vykurovanie v chladnej sezóne a dokončenie práce;

8) absencia potreby inštalácie klimatizácie;

9) vysoký odpor požiaru;

10) Dlhá životnosť — viac ako 100 rokov.

Môžete si objednať dom z lepeného lúča na drevo. Stavebné materiály sa vyrábajú vo svojej vlastnej továrni, ktorá sa nachádza v G. Brest. Výroba je vybavená najnovším zariadením. Kvalita produktu potvrdzuje medzinárodný certifikát. Môžete si vybrať typický projekt a ponúknuť svoju vlastnú možnosť. Predbežnú objednávku je možné uskutočniť telefonicky: +375 29 888 85 60, +375 29 587 37 20 alebo E -MAIL: Info@Woodplace. podľa. Na základe vašich údajov vypočítame približné náklady na budúci dom a zavoláme vám späť.

.