Vi planter frøplanter korrekt og kassetter til frøplanter

Processen med plantning af frøplanter er en meget afgørende sag, da niveauet for kvaliteten af ​​afgrøden også afhænger af frøets kvalitet. Oprindeligt kan det se ud til, at det er en meget enkel sag at plante frøplanter, der er erhvervet et sted-dette. Det er nok bare at finde kasser og jord, købe frø i en eller anden butik, placere dem i jorden, hæld vand-og forvent et vellykket resultat.

Faktisk har frøplanterne brug for mere omhyggelig omhu, og mange punkter i løbet af dyrkning afhænger af vegetationens mangfoldighed. Det er nødvendigt at forstå, at forskellige planter har brug for forskellige pleje- og temperaturindikatorer samt perioder med landing og spiring. De frøplanter, der er vokset op med brugen af ​​en brugt metode, føles godt i jorden og giver en god afgrøde i fremtiden. En godt placerede hjemmeplanter vil være meget mindre underlagt forskellige sygdomme, de vil have et mere solidt røddersystem.

Kassetter til frøplanter: gryder og specielle næringsstofterninger, som jeg personligt har købt på stedet «Smoke Garden City Plus» her

Gartnere med tilstrækkelig erfaring anbefaler ikke for meget at skynde sig med såningsproceduren. Store frøplanter er vanskeligere at transportere landingen i overfladen af ​​den åbne jord og er ekstremt ugunstig, af denne grund er det nødvendigt at tydeligt modstå specifik såningstid. Dette kan gøres ved hjælp af den såkaldte måne -kalender.

Til transplantation af vegetation er det meget muligt at købe meget praktiske containere. I øjeblikket er der ekstremt mange til salg. Dette er moderne plastikpotter, tørvbeholdere, kassetter med specielle celler til massefrøplanter samt næringsstofterninger med høj kvalitet.

Da enhver plante har brug for varme og lys, skal frøplanter af frøplanter placeres på vindueskarmen. Frøplanter kan let hærdes ved at overføre det til det solrige og kølige rum, hvor der ikke er nogen opvarmning. Men om natten skal frøplanter beskyttes omhyggeligt mod uønsket frost. Ud over naturligt lys kan du også bruge kunstig og dermed øge «dagslys».

Hvis alle ovennævnte betingelser er opfyldt, vil frøplanterne altid være stærke og meget hårdføre. Med alt dette vil vegetationen være dækket med tykt løv og vil begynde at blomstre ganske tidligt. Hvis tørvepotter eller næringsstofterninger blev brugt til at placere frøplanter, kan landingen udføres senere med ankomsten af ​​varmere vejr.

Hvilken jord er nødvendig?

Jorden, der skal bruges til frøplanter, skal nødvendigvis have elementer, der har brug for vegetation. Du kan også blande humus og jord i lige store proportioner, tilføje mineralvand og aske til denne blanding. Jorden anbefales at bruge løs, let, torv. For at få den nødvendige sammensætning tages en del af sand, sodjord og to dele af en god humus.

Jorden skal vandes rigeligt inden såning, vent på tid til at absorbere væsken. Derefter er det nødvendigt at oprette små riller (tre til fire millimeter), hvor du har brug for at placere frø. Ved hjælp af en sigte skal disse frø drysses med et fem -mileytisk jordlag, hvorefter jorden skal presses med en håndflade. For en tidlig spiring kræves temperaturindikatorer for rummet ved 17-22 grader Celsius. Indtil frøene er brugt, skal du dække kassen med krydsfiner eller pap. Når skuddene er vist, skal kassen flyttes til et køligere rum med tilstrækkelig belysning med en temperatur på 7-8 grader til at plante kål, 12-15 grader til varmeelskende vegetation (aubergine, agurker, peberfrugter).