Sauna i lejligheden med dine egne hænder

Drømmen om byens boligejere om oprettelsen af ​​en sauna i lejligheden overskygges af en lille mængde viden om den rigtige gennemførelse af byggeriet. Vi fortæller dig, hvordan du laver en sauna i lejligheden med dine egne hænder.

Før opførelsen af ​​saunaen i lejligheden er det nødvendigt at sikre sig, at bygningen er ret pålidelig til gennemførelse af en ikke -standard beslutning om huset i den kommunale sektor. Egenskaberne ved strømnettet, vandet, kloak- og ventilationssystemet, der organiserer brandsikkerhed, undersøges nødvendigvis egenskaberne ved materialerne i lokalerne. Listen over godkendelser bestemmes af formen for ejerskab og status for objektet, så tilladelsen til at skabe en sauna i lejligheden opnås af ejeren af ​​boligfonden, bolig- og kommunal servicekrop, det regionale brandovervågningsorgan og repræsentanter for Rospotrebnadzor. Ændring af layoutet er i overensstemmelse med plenipotentiary -medarbejdere i den arkitektoniske og konstruktionsinspektion og ATI.

Opvarmningen af ​​lejlighedssaunaen bruger en stor mængde elektricitet, så det er nødvendigt at fornye kontrakten med den organisation, der kontrollerer strømforsyningssystemet for strømforsyning. Projektet med udstyr til saunaen er begrundelsen for stigningen i standardkapacitet. Før de modtager de nødvendige handlinger, besøges faciliteterne af repræsentanter for kompetente organisationer for at kontrollere overholdelsen af ​​de konverterede lokaler med visse krav. Her skal du undgå at diskutere yderligere omstrukturering af rummet. De frie lokaler er forberedt på at konvertere til saunaen ved at fjerne forældede efterbehandlingsmaterialer, forseglingssømme og revner, cementering af overfladefejl. Værelset er udstyret med vandrør, kloakafløb på det laveste punkt, et separat elektrisk panel, intern kommunikation.

Hvordan man laver en sauna i en lejlighed med dine egne hænder

Værelsets overflader behandles med en primer, dækket med et tykt lag af overtrækkende vandtætning. Stoffer bruges, der udelukkende er egnede til indvendig udsmykning. Saunaen tager 110 millimeter fra hver væg, rummet er strukturelt og ventilation isoleret, så forbruget af et minimum af elektricitet tildeler den krævede mængde varme til vandprocedurer. Gulvet er markeret med et minimums indrykk, og loftet er udstyret med lignende linjer ved hjælp af en lodstråle.

En træbjælke spikres på gulvet og loftet med ankre. Operationen ledsages af at lægge sig under søjlerne i forsegling af polypropylenfilmskum. Lodrette stænger er monteret mellem guideelementerne. Racks skal installeres i en kraft på ti millimeter udstyret på den nedre guidebjælke. Gennem slegge bliver de strengt lodrette. Den øverste del bruger metalhjørner til at fikse stativet. I slutningen af ​​disse operationer installeres skjulte kommunikationssystemer.

Det halvtredsmillimetergap mellem væggen og stængerne er fyldt med mineraluld, hvis densitet er 100-120 kg pr. Kubikmeter. Grundene mellem stativerne er færdige med bomuldsuld med en densitet — 40-60 kg pr. Kubikmeter. Derefter er enderne af stængerne dækket med silikone, væggene er omhyllet med polyarmid af filmtypen, hvis led og kanter er omhyggeligt limet.

Umiddelbart efter at have oprettet hovedrammen ved indgangen til saunaen, er en dør nødvendigvis installeret, hvis lærred åbnes i retning af udgang. I lejlighedssaunaen har du brug for en dør lavet af løvfældende woody. Dørstrukturen med glaselementer er også egnet. Stærkt hærdet glas af et sådant produkt kan godt modstå det aggressive miljø i saunaen.

Oven på filmen til væggene hver tres eller firs centimeter, horisontale strimler på 20 med 40 millimeter størrelser sammen. Lignende planker er udstyret med et loft. Disse strukturelle elementer i saunaen er fastgjort med suspensioner med et hul på 30-40 millimeter, hvor det termiske isoleringsmateriale er lagt. Nedenfor med selv -tappeskruer er den tværgående række sammenføjet, de nederste er dækket med silikone. Saunaen er omhyllet med foring. Materialet er monteret på væggene fra den vinkel, der er tættest på dørstrukturen, hvorefter det går til loftet. En 10-20 millimeter indrykkning oprettes i hjørnerne, maskeret af den tilsvarende sokkel.