Praler ikke, men vi har brug for.

Uden hvilke ting i vores liv kan vi ikke gøre? Hvorfor nogle VVS -produkter sjældent diskuteres selv i en tæt cirkel? Hvad fungerer som et kriterium for at vælge?

Modsigelse af regler og behov.

Hvad skal man gøre, i vores liv er der en hel del af sådanne ting og aktiviteter, som vi ikke kan undvære, men på samme tid accepteres det på en eller anden måde ikke at tale om dem i en samtale. For ikke at nævne det for at prale af det. Hvad skal man gøre, konventioner, stereotyper.

De inkluderer, så at sige, VVS -produkter. Ofte, om jeg var nødt til at høre en sætning som ”Jeg købte et sådant toilet i går — Super, den nyeste version!»? Åbenlyst det sjældent. Men ikke desto mindre erhverver vi dem, desuden prøver vi at købe som den bedste kopi som muligt. F.eks!

Uden kriterier på nogen måde!

Nej, i en cirkel af meget nære venner kan vi dele vores indtryk af, at et sådant produkt er godt, og hvad der ikke er meget. Problemet er, at vi ikke ændrer dem så ofte, så selv i hele vores liv er det ikke en så rig oplevelse i denne sag. Men ikke desto mindre, at stole på vores oplevelse og vores egne ideer om, hvad der er praktisk, og hvad der ikke er meget praktisk, træffer vi et valg fra det sort, som markedet tilbyder. Der er ingen tvist, der er en sandsynlighed for fejl, men til sidst skal du udskifte et emne med et andet besværligt, men muligvis ..