Billig svejste riste

I stigende. Ja, selvfølgelig er det meget vigtigt, at gitterne ser attraktive ud og kun forårsager behagelige følelser, men stadig er deres hovedfunktion at beskytte rummet mod angribere. Først og fremmest er designet designet til at forhindre, at den kriminelle kommer ind i lokalet, og det er grunden til, at der skal rettes opmærksomheden på graden af ​​dens styrke og pålidelighed. Hvis du ikke er opmærksom nok på dette og køber nogen rist, du kan lide, er der en stor sandsynlighed for at erhverve et produkt med lav kvalitet, der let kan klippes eller trukkes ud af åbningen.

Hvis du kontakter en betroet producent, kan du købe et kvalitetsprodukt til en lav pris, der kan beskytte dig og vil se godt ud i vinduet. For at vælge gode vinduesgitter skal du være opmærksom på følgende egenskaber, som de skal svare til:

— Tykkelsen af ​​forstærkningen, der bruges, bør ikke være lavere end 1,4 cm;

— Svejsning skal bruges på alle skæringsstænger af metalstænger og ikke kun ved nodepunkter;

— Kvalitativt installerede riste er nøglen til deres lange service.

Bemærk, at de tekniske egenskaber ved riste ikke er nøglen til pålidelig beskyttelse. De skal være godt monteret og kvalitativt knyttet til vinduesåbningen. Hvis denne betingelse ikke er opfyldt, kan designet let trækkes ud med et konventionelt kabel og en bil. Om natten, på denne måde, kan du hurtigt trænge igennem vinduet. For at forhindre, at angribere trænger ind i muligheden for angribere, skal fastgørelsesmidler trænge dybt ind i væggen mindst 8 cm og derefter styrkes af en løsning af cement. Derudover kan du desuden svejse gitteret til metalstrukturen. Så kan vi med tillid sige, at dit hjem fra vinduerne ikke truer hacking.

Der er sådanne typer svejste vinduessigter:

— stationær eller døve (de kan ikke fjernes eller åbne uden krænkelse af strukturens integritet);

— Swing -formet (har en åbningssamme);

— glidende (betragtes som den mest utrygge og indstiller mere til dekorative formål;)

— aftagelig (de er fastgjort til åbningen mellem vinduerne på boltene).