Як подати на розлучення онлайн та декілька особливостей

Розлучення є частим явищем, стають непростим випробуванням для пар. Крім психологічних проблем, вони приносять незручності через велику кількість бюрократичних процедур.

Щоб спростити та прискорити процес, пропонується подати на розлучення онлайн.

Особливості сервісу

Послуга з оформлення розлучення онлайн створена адвокатами для полегшення процедури, позбавлення людей витрат часу і стресових ситуацій. Для подання документів спочатку потрібно заповнити анкету, де вказати такі дані:

  1. Скільки є спільних дітей віком до 18 років.
  2. Наявність спільно нажитого майна.

Ці відомості є дуже важливими, від них залежатиме хід судового розгляду, рішення інстанції щодо поділу майна, передачі опіки над дітьми. Саме ці питання найчастіше є головними проблемами у шлюборозлучних процесах.

Для самого розлучення знадобляться:

  1. Оригінал свідоцтва про шлюб або його дублікат. Якщо документ втрачено, його копію можна отримати в РАГСе.
  2. Паспорт заявника чи копія документа.
  3. Якщо у шлюбі є діти, то на кожного надається копія свідоцтва про народження.

Подаючи анкету на онлайн-сервісі, клієнт отримує готову позовну заяву до суду з урахуванням усіх вимог законодавства, інші документи, які будуть потрібні в процесі. Також надається докладна покрокова інструкція щодо проведення процедури розлучення, де даються поради, щоб отримати необхідний клієнту результат.

Поради

Ресурс надає послуги, що їх здійснює адвокат у шлюборозлучних справах. При цьому не потрібно відвідувати офіс юриста, проводити тривалі бесіди. Вартість послуги з урахуванням документів, що надаються, інструкцій є оптимальною.

Можна замовити шлюборозлучний процес, коли не знадобиться присутність у суді, адвокати оформлять усі документи, врахують запити клієнта, проведуть справу та нададуть готове судове рішення. При цьому будуть враховані побажання замовника щодо опіки над дітьми, поділу майна та інші деталі, що супроводжують подібні процедури.

Заяву до суду та іншу документацію, отриману від сервісу, можна роздрукувати та переслати Укрпоштою, що заощаджує час, і особливо має значення, для людей, що знаходяться в інших містах або за кордоном країни.

Процедура здійснюється в умовах воєнного стану, на неї не діють жодні обмеження. Даний варіант спрощує життя, знижує стрес, дозволяє уникати контактів із протилежною стороною процесу.