Дерев’яні підставки під гаряче: особливості та поради

Обладнання кухні вимагає оснащення її різними предметами. Усі розуміють значення побутової техніки, миття та інших пристроїв.

Однак варто забувати про прості та дешеві вироби, які роблять побут простіше, допомагають зберегти меблі та прилади. Одним із таких варіантів є дерев’яні підставки під гаряче.

Переваги

Кухонні меблі робляться міцними, надійними. Аналогічні міркування можна сказати щодо побутової техніки. Однак однією з характерних рис даного приміщення є наявність гарячого посуду.

Якщо її ставити на підвіконня, меблі, різноманітні поверхні та матеріали, то це може призвести до потемніння, деформації, втрати кольору та інших неприємних явищ з цими предметами. Щоб уникнути таких ситуацій, рекомендується використовувати дерев’яні підставки під гаряче.

Ці вироби не пропускають багато тепла, оберігаючи основну поверхню від будь-яких пошкоджень. На підставки можна розміщувати будь-яке кухонне начиння з різним вмістом, щойно зняте з вогню, не ризикуючи пошкодити меблі. Особливо це важливо для стільниць із штучним або натуральним каменем, пластикових підвіконь.

Дерев’яні підставки створюються естетично привабливими, вони здатні прикрасити інтер’єр кухні, зробити його яскравішим, різноманітнішим. При цьому служать такі вироби довгі роки, радуючи своїх господарів. Різна форма, розмір, дозволяють підібрати найбільш зручні підставки під конкретний посуд. Поверхня не дає посуду ковзати, будь-яке кухонне начиння стає надійно, міцно.

Ціна виробів невелика, підставки є дуже вигідною покупкою з урахуванням їхнього терміну служби.

Види

Компанія українських сувенірів та релігійних товарів реалізує дерев’яні підставки оптом, де у партії може перебувати від п’яти штук. Однак вартість виробів така, що можна придбати партію для дому, щоб мати одразу кілька виробів під каструлі, сковорідки, чайники.

Підставки можуть мати таку форму:

  1. Круглі.
  2. Овальні.
  3. Квадратні, із заокругленими кутами.
  4. Прямокутні.
  5. У вигляді багатокутників, або зірок з променями, серця.

Також є поділ за розмірами, починаючи з діаметра 12 см. Підставки створюються з різних порід деревини, передають приємні тактильні відчуття. Є вироби з ялівцю, які дають природний запах дерева. На сайті всі підставки забезпечені фотографіями, можна вибрати за розміром, формою та малюнком поверхні.