Materiál pre strechu

Materiál pre strechu

Strecha je hlavnou súčasťou počas výstavby budov a stavov. Vďaka tomu je zabezpečená trvanlivosť budov, sily, bezpečnosť dekorácie interiéru a iná. Veľmi populárne pre budovy budov sú dlaždice.

Pre pitchované strechy sa široko používajú prírodné dlaždice, ktoré môžu byť vyrobené z keramiky a cementu-pand. Taký povlak pre steny je odolný, má úžasný vzhľad, má odpor voči ohňu, nevyžaduje tónovanie a jeho inštalácia nie je komplikovaná.

Prírodné keramické dlaždice majú farbu, od červenej po hnedú a pri nanášaní glazúry pri paľbe sa získa ochranný film, ktorý tiež prispieva k veľmi dlhej životnosti prevádzky. Keramické dlaždice majú dobré zvukové vlastnosti, ktoré nie sú korodované, nevyžadujú vysokú a dôkladnú starostlivosť.

Dlaždice cementu sú ekonomickejším strešným materiálom, ale takmer všetky vlastnosti, ktoré sú súčasťou keramických dlaždíc.

Bitúmen alebo flexibilné dlaždice sú najbežnejšie používaným materiálom pre strechu. Vzhľadom na to, že má flexibilnú štruktúru, takáto dlaždica sa používa pre strechy akéhokoľvek tvaru. Nebojí sa kolísania teploty, má tesnosť a prakticky nie je náchylná na spaľovanie, má tiež odpor voči plesni a húb a má nízke náklady.