Zariadenie oddielov

Pri inštalácii interiérových a medzipartových oddielov sa používa veľké množstvo materiálov. Pri výbere materiálu na výstavbu oddielu je potrebné vziať do úvahy existujúce obmedzenia maximálneho zaťaženia na podlahe. Zariadenia oddielov sú vybrané na základe rodu použitého materiálu — ide o tepelnú izoláciu, silu, zvukovú izoláciu, inštalačnú linku a veľa dôležitých, to sú náklady.

A tak sa rozhodneme o výbere typu materiálneho oddielu:

-Oddiely pre mastnébory — tento typ sa považuje. Tento typ sa dá použiť v domoch s obmedzeným zaťažením na podlahe, je skvelou voľbou pre oddiel v tmavej miestnosti. Ale zariadenie priečok pre sadrokartóny má hromady: poškodenie svetla, dutá stena, krátka a skôr zlá zvuková izolácia.

Penový betónový blok — má dobré ukazovatele pre zvukovú izoláciu a tepelnú kapacitu, ľahšie je trikrát tehla (jeden kubický meter. m. Penový betónový blok váži asi 600 kilogramov). Toto je ideálna voľba pre oddiely v interiéri. Pri zahrievaní vonkajších stien sa stal viac distribuovaný pri výstavbe monolitických domov.

Brick — Jej hlavné výhody pri výstavbe rozdelenia je: Sila a trvanlivosť. Nevýhoda: veľká hmotnosť — 1750 kilogramov v jednom kubickom metrov. Existuje tiež prirodzené žiarenie, spojenie so skutočnosťou, že hlina je materiál tehly, v hromade, je zdrojom žiarenia. Pokiaľ ide o tepelnú izoláciu a zvukovú izoláciu, je horšia ako izolácia penového betónu.

PAS -Mobilita -vyrobená z sadry, existujú dva typy: bežné a vlhkosť -rezistentné na vlhkosť. Jeho zvuková izolácia je lepšia ako tehla jeden a polkrát. Má dobrú, správnu geometriu a pri dokončovaní inštalácie oddielu nevyžaduje omietky. Dva a polkrát ľahšie ako tehla a inverzná viac ako jeden a polkrát. Má cenovú výhodu, stojí lacnejšie ako tehla. Ale jeho nevýhodou je, že hrúbka jednotky je 8 cm a štandardná šírka dverí je 10 cm. Na odstránenie takéhoto rozdielu budete musieť omietať stenu do požadovanej veľkosti alebo v plášti sadrokartónom alebo znížiť hrúbku rámu dverí na osem centimetrov.

Pri výstavbe rozdelenia venujte hlavnú pozornosť označovaniu miestnosti. Hladiny vody majú dostatočnú chybu a pri jej používaní môžete ľahko urobiť hrubú ne -kolektívnu chybu. Na vybudovanie takejto steny je lepšie nastaviť vertikál, aby ste použili obyčajnú inštalatérsku čiaru (ak ju nemáte, nie je ťažké ju urobiť). V celom obvode sa musia budúce priečky ťahať na čipku (vertikálne aj horizontálne) — to sa pri výstavbe z zakrivenia ušetrí pri výstavbe zakrivenia. A nezabudnite, že odstránenie defektov je veľmi časovo náročný proces, ktorý znamená náklady na čas a financie.